Gastenboek

 

Gastenboek

Tik hier uw bericht.

Eerdere berichten :

 1. Goede morgen muziek vrienden, We hadden eerst nog gedacht /gaan of niet ,i.v.m. het weer; het werd steeds beter. We hebben er zo/n 180 km voor gereden en geen moment spijt, het was een super dag met goede orkesten, het was een verrassing dat jullie aan het slot ook optraden; Alle hartelijk bedankt en als we kunnen komen we zeker graag weer, het aller beste en onze spreuk is ;herinner je gisteren ;droom van morgen ; maar leef vandaag en daar leven we naar met 84/85 jaar. groeten Nan en Marie uit Stolwijk.

 2. Beste Bert en gezelschap,
  Ik houd er aan om jullie van harte te feliciteren met de prachtige organisatie ven afgelopen zondag 14.06 te Wessem.
  De klap op de vuurpijl was natuurlijk de mooie afsluiter met “Die Original Maaskapel” op het podium.
  Wij komen zeker nog eens kijken én vooral luisteren.
  Hartelijk……..
  Nicole, Michel, en dochters.

 3. Mijn papa speelt flugelhorn bij de maaskapel.
  Ik ben al eens mee geweest naar optredens en naar de repetitie als ik vakantie heb. Thuis heb ik een drumstel en als Cor te oud is of als die er geen zin meer in heeft kom ik misschien in de plaats. De maaskapel is heeeeeel leuk

 4. Goedenmiddag Maaskapellers,
  Vandaag, de dag dat we 50 jaar getrouwd zijn. We hadden er de voorkeur aan gegeven om daar niet veel drukte van te maken. Daarom was de verrassing des te groter toen tegen koffietijd de Maaskapel, in de persoon van Kees Mulder aankwam, om ons te feliciteren met dit heuglijke feit. Kees torste een grote zware doos met zich mee die hij hijgend bij ons op tafel deponeerde.
  Omdat het de bedoeling was, dat die doos geopend werd heb ik me daar toen mee bezig gehouden. Wat schetst onze verbazing, toen daar een heel groot assortiment heerlijkheden in bleek te zitten vergezeld van een mooie brief mat de hartelijke felicitaties van de gehele Maaskapel. Je wilt niet weten wat daar allemaal in zat: enkele flessen wijn, olijfolie, wijnazijn, fuet (spaanse worst), mandarijnen, mango, noten, blik amandelen, port, buitenlandse kaas, soep en nog meer van dat heerlijks. Omdat de afzenders blijkbaar weten dat we een relatie met Spanje hebben waren er veel artikelen bij uit die regio.
  Wij gaan daarvoor de hele Maaskapel van harte bedanken voor deze geweldige attentie en zullen tzt wel een glaasje schenken. Hopelijk zal dat een keer in Spanje zijn. Nogmaals heel erg bedankt.

  Ad en Monique Bergsma
  http://www.bergsma.at

 5. Een mooi nieuwe Site ziet er goed uit Martien & Wendy en Ghislaine van Herten

 6. Maaskapelle, proficiat met de nieuwe frisse site. Ziet er goed uit.
  Kees super gedaan. Nogmaals proficiat.

 7. Een prachtig mooi uitgevallen website Kees. Mijn complimenten. Alles is gelukt lijkt me, dus on-line er mee! Nogmaals proficiat!!

 8. Beste Muziekvrienden.
  Bij deze begroet ik u op onze nieuwe site.Dank aan de maker van deze site
  Kees Mulder tevens trompettist bij de Maaskapelle.
  Veel plezier en hopelijk vindt U de door u gezochte informatie snel terug !
  Bert Adams namens de Maaskapelle

 

 

 

  • 77.975